nl Nederlands
nl Nederlandsaf Afrikaansar العربيةda Danskde Deutschen Englishes Españolfr Françaiskn ಕನ್ನಡit Italianopl Polskipt Portuguêssv Svenskatr Türkçe

Mijn naam is Anouk en ik vertel je graag hoe ik van NUL vitaliteit en weerstand ben “opgeklommen” tot een fitte moeder van twee tieners én zelfstandig ondernemer.

In 1973 ben ik in onze hoofdstad geboren, en daarna opgegroeid in de Zaanstreek. Via een pitstop in Weesp (voor de liefde) ben ik in 2004 met mijn gezin in Almere neergestreken. Opgevoed door ouders die al sinds de 70-er jaren biologische en vegetarische voeding heel belangrijk vinden, zou je denken dat het haast niet gezonder kan. Maar toch was ik altijd zwaar vermoeid en was mijn weerstand heel laag. Geen (huis)arts, homeopaat, therapeut of natuurgeneeskundige kon mij verder helpen. Believe me: ik heb zóveel geprobeerd (zowel regulier als alternatief).

Ik werkte in de financiële branche. Ik had het al langer niet meer naar mijn zin, maar ik wist ook niet wat ik anders wilde doen. Niet lekker op je werk zitten (9-5 mentaliteit past totaal niet bij mij) helpt ook niet mee als je je toch al niet lekker voelt. Dus ik wist dat ik twee dingen te verbeteren had:

1. mijn vitaliteit & weerstand
2. mijn werkomgeving

Begin 2010 stuitte ik op een advertentie van iemand die met Herbalife werkte en ik besloot het een kans te geven. Ik was binnen de eerste week al razend enthousiast! Want naast dat ik de producten echt heerlijk vond (het FIT ontbijt heeft me écht verrast!), leerde ik ook de puntjes op de i te zetten in mijn voedingspatroon en ben ik ook meer water gaan drinken. De combinatie van voeding en bewustwording veranderde alles voor mij.

Mijn weerstand verbeterde enorm. Waar ik eerst altijd doodmoe was, 24/7 verkouden en elke griep meepakte die heerste (2x per jaar minimaal), kan ik het aantal keren ‘ziek zijn’ in de afgelopen tien jaar op één hand tellen.

In 2010 besloot ik met Herbalife te gaan werken. Want: werken aan mijn eigen gezondheid en daar mijn inkomen mee kunnen verdienen is een heel groot cadeau! Ik bepaal nu grotendeels mijn eigen agenda en ik kan vrij zijn wanneer ik dat wil, of voel dat ik het nodig heb.

Ik gun anderen ook de vitaliteit die ik zelf nu al jaren heb. Want ik voel me nu veel beter dan in 2010, terwijl ik toen toch écht veel jonger was! uit respect voor mijzelf heb ik op een bepaald moment besloten dat ik alleen nog maar dingen doe waar ik energie van KRIJG. Niets meer waarbij ik het VERLIES. En die keuze kunnen maken: dat gun ik iedereen!