nl Nederlands
nl Nederlandsaf Afrikaansar العربيةda Danskde Deutschen Englishes Españolfr Françaiskn ಕನ್ನಡit Italianopl Polskipt Portuguêssv Svenskatr Türkçe

Ik ben Kim van der Laan, mama van Luc (2017), vriendin van Rob, en met z’n allen wonen we in Haarlem.

Tot 2010 was ik vaak moe en futloos, had ik een slechte stoelgang, en herstelde ik niet goed na de groepslessen die ik destijds op de sportschool gaf naast mijn parttime baan. Niet iets wat past bij iemand van begin 30… Adviezen van een diëtiste hadden wel iets geholpen, maar al deze klachten bleven. Totdat ik met het Herbalife FIT ontbijt startte, en ik daarnaast meer water ging drinken en mijn voeding meer ging finetunen.

Ik begon ontzettend sceptisch, maar binnen een paar weken was ik fan. Mijn klachten waren verminderd of zelfs weg, net als mijn middagdipjes en koortslip. Bovendien was mijn herstel enorm verbeterd, waardoor ik met dezelfde aantal uren sporten meer resultaat behaalde. Omdat ik zo enthousiast was over mijn eigen resultaten, besloot ik om zelf ook mensen te gaan helpen en ben ik als Herbalife coach gestart. Zowel face-to-face als online (voor degenen die niet in de buurt van Haarlem wonen).

Zo enorm waardevol om je eigen familie en vrienden (en vrienden van vrienden etc.) zo te kunnen helpen! Nu, tien jaar later, ondersteunt de voeding van Herbalife me nog steeds bij een gezonde, actieve leefstijl. Alsook bij mijn gevoeligheid voor gluten en lactose, destijds tijdens mijn zwangerschap en na de bevalling, en het moederschap an sich (wat soms best een uitdaging kan zijn).

Op een makkelijke en vooral lekkere manier alle voedingsstoffen binnenkrijgen die mijn lijf nodig heeft. Zonder minder te gaan eten, maar door meer uitgebalanceerd te eten. Zo blijf ik het beste uit mezelf halen, elke dag weer. En dat deel ik dan ook met passie met anderen, want het is mijn wens dat heel veel mensen zich zo fit, energiek en gezond voelen!