nl Nederlands
nl Nederlandsaf Afrikaansar العربيةda Danskde Deutschen Englishes Españolfr Françaiskn ಕನ್ನಡit Italianopl Polskipt Portuguêssv Svenskatr Türkçe

Mijn naam is Marijke Loogman-Kaandorp. Ik ben geboren in Amsterdam op 28 september 1955. 

In 1978 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding in Amsterdam. In dat zelfde jaar ben ik getrouwd en ben ik gaan werken als lerares lichamelijke oefening op het Stedelijk gymnasium in Leiden. Na mijn verhuizing naar Purmerend ben ik op verschillende basisscholen werkzaam geweest.

Ik heb 25 jaar gevolleybald (vanaf mijn vijftiende). Daarna heb ik 37,5 jaar volleybaltraining gegeven. Vanaf mijn veertigste tennis ik, en ik padel sinds 2017, toen deze sport in Purmerend geïntroduceerd werd. Verder wandel,  fiets en sport ik heel graag.

Omdat voeding en gezondheid mij al jarenlang interesseerde ben ik cursussen gaan volgen. In 1996 heb ik de basiscursus ‘Voeding en Gezondheid’ met succes afgesloten. Ik werkte toen nog als lerares lichamelijke oefening. Na 23 jaar ben ik gestopt met lesgeven en ben ik mij meer gaan verdiepen in voeding en gezondheid. In februari 2012 kwam ik Herbalife tegen en op aanraden van mijn Herbalife coach ben ik veranderd van voeding en leefstijl. Ik ben gaan eten wat mijn lichaam nodig heeft: het ideale ontbijt van Herbalife met daarbij heel veel groenten en natuurlijke voedingsproducten.

Na korte tijd voelde ik mij gezonder, fitter, bewoog ik makkelijker, had ik meer energie, herstelde ik beter na het sporten en ben ik afgeslankt. Ik maakte evenwichtiger voedingskeuzes voor maaltijden en tussendoortjes en ben veel meer water gaan drinken. Ik gunde dat resultaat iedereen en wilde dit heel graag kenbaar maken aan familie, vrienden, kennissen en nog veel meer mensen.

In juli 2012 ben ik mijn bedrijf Welzijnspraktijk Vigor et Sanitas gestart. Als welzijnscoach help ik  klanten gezonder en fitter te worden, geef voeding- en beweegadviezen en coach ik één op één.

Per week besteed ik 10 tot 20 uur in mijn Welzijnspraktijk. Om mijn klanten de mogelijkheid te geven meer te bewegen heb ik verschillende wandelgroepen opgestart.

Omdat de voeding van Herbalife gebaseerd is op de Orthomoleculaire voedingsleer ben ik mij ook daarin gaan verdiepen. In 2016 heb ik de cursus Natuurvoedingsadviseur afgerond en in 2017 de cursus Orthomoleculaire voeding voor kinderen.

Ik help mijn klanten graag hun persoonlijke doelen te bereiken. Die doelen kunnen zijn: meer energie, fitter worden, gezond ouder worden, afslanken, aankomen, betere sportprestaties en herstel daarna. Het bereiken van een doel voelt zo fantastisch! Het is zo mooi om de energie te zien stralen uit de ogen van de klant. Dat gun ik iedereen!

Gezonder en fitter worden geeft veelal de mogelijkheid meer en langer van het leven te genieten!