nl Nederlands
nl Nederlandsaf Afrikaansar العربيةda Danskde Deutschen Englishes Españolfr Françaiskn ಕನ್ನಡit Italianopl Polskipt Portuguêssv Svenskatr Türkçe

Ontbijt

Drinken

Energie

Jouw gegevens

Einde

  • Ontbijt
  • Drinken
  • Energie
  • Jouw gegevens
  • Einde

Hoe ziet jouw ontbijt eruit?

Het ontbijt is bedoeld om je lichaam te voorzien van nieuwe energie door belangrijke voedingsstoffen en water zodat je FIT aan je dag begint en optimaal kunt presteren. Een uitgebalanceerd ontbijt helpt je FIT en vitaal te voelen, zorgt ervoor dat je je beter kunt concentreren én helpt je een gezond gewicht te bereiken en te behouden! Maar wat is dan eigenlijk een goed ontbijt? Welkom bij de Herbalife FIT Ontbijt Check!

Héél veel mensen ontbijten niet of niet optimaal: niet voldoende uitgebalanceerd. Wist je dit invloed kan hebben op je gewicht, je vitaliteit en je humeur?

Ontbijt jij iedere dag?

Welk ontbijt eet jij het vaakst?

Anders

Drinken

Welk drinken heeft jouw voorkeur?

Anders

Er wordt aanbevolen om per 30 kilo lichaamsgewicht 1 liter puur water (zonder enige toevoeging) te drinken. Voldoende hydratatie is o.a. heel belangrijk voor je spijsvertering. Maar ook helpt water o.a. om onze huid gezond te houden. Water is ONMISBAAR!

Hoeveel glazen puur water (zonder enige toevoeging) drink jij gemiddeld per dag?

Hoeveel glazen alcohol drink jij gemiddeld per week?

Energie

Heb jij met enige regelmaat last van:

Andere

Vermindert jouw energie in de loop van de dag?

Heb je wel eens trek (honger) of een dipje tussen de maaltijden door?

Wat eet jij (meestal) als tussendoortje?

Anders

Naast gezonde en uitgebalanceerde voeding is bewegen essentieel.
Het gaat om de balans; 80% voeding & 20% (actieve) beweging.

Hoeveel uur per week doe jij aan sport / beweging? En wat doe je dan?

Welke sport doe jij:

Jouw gegevens

Ben je een man of een vrouw?

Wat is jouw geboortedatum?

Wat is jouw lengte?

Wat is jouw gewicht?

Ben je tevreden over je gewicht?

Dank voor het invullen van je gegevens. Als je iets aan je gezondheid wilt doen, heb je zelf vast goed in beeld waar je aan zou willen werken.

Geef hieronder graag aan naar welk gebied jouw interesse uit gaat.

Ben je getriggerd? Vul dan onderstaande gegevens in zodat wij contact met je kunnen opnemen. Je telefoonnummer is niet verplicht, maar wel heel makkelijk om je te kunnen bereiken. En anders sturen we je een mail. We zullen je niet spammen, het is puur informatief en uiteraard zonder enige verplichting. En 'nee' is bij ons ook gewoon een antwoord.

Naam

Woonplaats

E-mailadres

Telefoonnummer (niet verplicht, wel wenselijk)

Einde

Uit deze Herbalife FIT Ontbijt Check krijgen wij veel aanvragen binnen.
Héél veel mensen zijn op zoek naar meer vitaliteit, o.a. om de drukte van de dag beter aan te kunnen. Als jij nieuwsgierig geworden bent hoe jij je ook FITTER kunt gaan voelen, laat je dan eens door ons informeren. Informatie is kosteloos. Wat we bieden is COMPLEET, BETAALBAAR en vooral ontzettend EENVOUDIG. Een bijzonder leuke EXPERIENCE waarbij je ontzettend veel meer krijgt (ja: krijgt!!) dan alleen het ontbijt.

Wil jij meer informatie over onze 24 FIT EXPERIENCE?

Hartelijk dank voor het invullen van de FIT Ontbijt Check. Wij zouden graag weten via wie je bij ons terecht gekomen bent. Zou je de naam van de persoon willen aanklikken, van wie je deze FIT Ontbijt Check hebt gekregen? Of als het via Social Media onder jouw aandacht gekomen is, dan lezen we graag via welke pagina zodat we weten welke coach jou zal benaderen. Wees daarom zo specifiek mogelijk.

Ik ben bij de Herbalife FIT Ontbijt Check terecht gekomen via:

Anders, bijv. via welke Facebookpagina, of via welke andere weg? Graag duidelijk omschrijven.

Wil je ons nog iets vertellen?

Alles ingevuld? Klik dan op de button 'Versturen' om jouw Check te verzenden. LET OP: Je krijgt hiervan géén bevestiging per mail, er komt alleen 'bedankt' te staan in de groene balk. De coach die je hebt aangeklikt zal z.s.m. contact met je opnemen. Hiervoor is het handig als je jouw telefoonnummer ingevuld hebt. Misschien wil je dat nog even checken? Tot snel!