nl Nederlands
nl Nederlandsaf Afrikaansar العربيةda Danskde Deutschen Englishes Españolfr Françaiskn ಕನ್ನಡit Italianopl Polskipt Portuguêssv Svenskatr Türkçe

Keep it SIMPLE & just DO it! Wij helpen je naar jouw beste resultaat!

FIT Ontbijt

Jouw dag start met het FIT Ontbijt: je krijgt dan minstens op één moment van de dag gegarandeerd alle vitaminen, mineralen, sporenelementen, eiwitten etc. binnen die jij dagelijks nodig hebt. Vegan en glutenvrij!

FIT Check

Bij de start brengen we jouw lichaamssamenstelling in beeld met behulp van onze FIT Check. We meten* elke maand je lichaam door, om te kijken wat de invloed van jouw keuzes van de voorbije maand o.a. op je metabolische leeftijd, vetpercentage, spiermassa en vochthuishouding is geweest.

In het begin vind je dit misschien een beetje spannend, maar als de cijfers van de meting steeds positiever worden, ga jij je heel trots voelen!

Als je wat verder weg woont, stemmen we per persoon af hoe we dit stukje opvangen. Het valt of staat niet met de meting, het gaat er uiteindelijk om hoe je je voelt.

FIT Camp

Dagelijks voldoende beweging is heel belangrijk. Dat hoeft écht niet uitsluitend in de sportschool: je kunt thuis ook héél veel zelf doen. Het komt uiteindelijk altijd aan op discipline. Wij dagen je uit om voldoende te bewegen en dit onderdeel noemen wij FIT Camp. Je kunt bijvoorbeeld:

 • Apps met verschillende workouts downloaden (tip: 7M Workout)
 • samen of alleen een flink stuk wandelen (veel frisse lucht inademen!)
 • een aantal (dance)nummers achter elkaar door je huiskamer dansen
 • touwtje springen in je woonkamer (met of zonder touw)
 • meerdere keren achter elkaar de trap op en af rennen
 • step-ups op de onderste twee/drie traptreden doen
 • vul
 • maar
 • in 🙂

Heb je kleine kinderen? Laat ze gewoon meedoen! No excuses voor voldoende beweging dus! In het meest gunstige geval ondersteun jij jouw sportmomenten, naast een gezonde leefstijl, met een super effectieve sportdrank én een zeer hoogwaardige herstelshake, zodat jij jouw lijf ook na het sporten steeds weer teruggeeft wat je ervan vraagt. Je coach kan je hierin verder helpen.

FIT Talk Online

Elke week verzorgen wij een korte, online ‘to the point’ presentatie over een topic in voeding en gezondheid. Je leert meer over bijvoorbeeld eiwitten, vetten, koolhydraten, reiniging, beweging, veroudering, gezonde keuzes, eten vanuit emotie, etc. Ook is er altijd ruimte voor vragen.

Hierdoor leer je jezelf beter kennen (de welbekende AHA-momenten) en krijg je van ons handvatten om aan de slag te gaan. Uiteraard helpt jouw persoonlijke coach je bij alles waar je vragen over hebt.

Jouw resultaat geld waard? Ga voor LEVEL 10!

Als kers op jouw persoonlijke taartje zijn er elk kwartaal mooie geldprijzen te winnen via de Herbalife Level 10 Challenge. Herbalife NUTRITION organiseert dit en reikt tevens de prijzen uit.

Hoe werkt dit?

 • jouw coach maakt een officiële voor-foto
 • jouw coach registreert jouw meet-gegevens bij Herbalife
 • je gaat drie maanden aan de slag (24 FIT Experience)
 • na drie maanden maakt jouw coach een officiële na-foto
 • jouw coach en jij beslissen samen of je kans maakt op winst
 • zo ja: dan meldt jouw coach jouw na-foto ook aan bij Herbalife
 • je maakt kans op een prijs als je op het betreffende (online) evenement aanwezig bent (datum volgt bij inschrijving)

Er zijn drie categorieën, voor mannen en voor vrouwen:

 • Gewichtsverlies
 • Vetverlies
 • Spiermassa toename

De eerste prijs (elk kwartaal weer!) is € 350,- en de tweede prijs is € 150,-. De winnaars in een kwartaal dingen automatisch mee naar de jaarprijs, die altijd in januari wordt uitgereikt. De jaarprijs is maar liefst € 2000,-! Heb je meegerekend wat je uiteindelijk zou kunnen winnen in een jaar tijd? 

Er is een eerlijke jury bij betrokken, en iedereen maakt evenveel kans. Ook al ben je goed in shape, dan nog maak je kans op winst. 

Registratieperiode & prijsuitreikingen
Geregistreerd tussen 1 januari t/m 31 maart: prijsuitreiking in juli
Geregistreerd tussen 1 april en 30 juni: prijsuitreiking in oktober
Geregistreerd tussen 1 juli en 30 september: prijsuitreiking in januari
Geregistreerd tussen 1 oktober en 31 december: prijsuitreiking in april

De combinatie van het FIT ontbijt, het bewegen via FIT Camp en de bewustwording in voeding via de online FIT Talk plus de hulp van jouw persoonlijke coach zorgen ervoor dat resultaat niet uit kan blijven. Door ook de stok achter de deur te pakken die Herbalife LEVEL 10 biedt, maak je er voor jezelf een complete en haalbare uitdaging van.

Laat het winnen van geld niet je drijfveer zijn, want je neemt het op tegen héél veel andere mensen in Nederland. Laat het wél jouw stok achter de deur zijn, om alles eruit te halen wat erin zit!

Wil je in aanmerking komen voor minimaal 25% voordeel?

Als jij in 90 dagen samen met jouw coach een fantastisch resultaat hebt gecreëerd, dan is het mogelijk om via ons unieke Membership minimaal 25% voordeel te krijgen. En niet alleen op jouw eigen Herbalife programma, maar op álle producten van Herbalife! Eerder is ook mogelijk: vraag je coach hiernaar!

Graag dagen we je uit om deel te nemen aan de 24 FIT Experience voor jouw eigen SUPER RESULTAAT! Meld je aan bij de persoon die jou op deze website gewezen heeft en GO!