nl Nederlands
nl Nederlandsaf Afrikaansar العربيةda Danskde Deutschen Englishes Españolfr Françaiskn ಕನ್ನಡit Italianopl Polskipt Portuguêssv Svenskatr Türkçe

Ons landelijke team bestaat uit tientallen enthousiaste Herbalife NUTRITION Coaches die jou met passie op weg helpen naar een healthy & happy lifestyle.

Vanuit de 24 FIT Experience werken we met enkele coaches nauw samen, en we breiden graag uit. Dus: mocht je zelf interesse hebben, of iemand weten die ook Herbalife NUTRITION Coach wil worden, kijk dan eens hier voor meer informatie.

Wellicht leuk om te weten: al onze coaches zijn zelf ook ooit als klant gestart. Sommige coaches al langer dan tien jaar geleden. Je mag dus veel expertise van ons verwachten.

Anouk Brouwer Herbalife NUTRITION Coach in ALMERE

Mijn naam is Anouk en ik vertel je graag hoe ik van NUL vitaliteit en weerstand ben “opgeklommen” tot een fitte moeder van twee tieners én zelfstandig ondernemer door twee dingen te veranderen: mijn voeding en mijn werkomgeving.

Kim van der Laan Herbalife NUTRITION Coach in HAARLEM

Ik ben Kim van der Laan, mama van Luc (2017), vriendin van Rob, en met z’n allen wonen we in Haarlem. Tot 2010 was ik vaak moe en futloos, had ik een slechte stoelgang, en herstelde ik niet goed na de groepslessen die ik destijds op de sportschool gaf naast mijn parttime baan.

Marijke Loogman-Kaandorp Herbalife NUTRITION Coach in Purmerend

Mijn naam is Marijke Loogman-Kaandorp. Ik ben geboren in Amsterdam op 28 september 1955. Omdat voeding en gezondheid mij al jarenlang interesseerde ben ik cursussen gaan volgen. In 1996 heb ik de basiscursus ‘Voeding en Gezondheid’ met succes afgesloten.

Kom jij ons versterken? GEZOCHT: Collega FIT Coach!!

Heb je er wel eens aan gedacht om als Herbalife NUTRITION Fit Coach aan de slag te gaan? Werken aan jouw eigen leefstijl en anderen inspireren. Er is een doorlopende opleiding waar vrijwel al onze coaches aan deelnemen. Samen is namelijk véél leuker, én makkelijker! Lees verder!