nl Nederlands
nl Nederlandsaf Afrikaansar العربيةda Danskde Deutschen Englishes Españolfr Françaiskn ಕನ್ನಡit Italianopl Polskipt Portuguêssv Svenskatr Türkçe

Als je eenmaal hebt besloten met jezelf aan de slag te gaan en je start met de producten van Herbalife NUTRITION inclusief onze zeer persoonlijke begeleiding, kan dat best veel bij je losmaken. Herbalife is namelijk niet “alleen maar” voeding (en al helemaal geen dieet of kuur). Het is een leefstijl waarbij alles geboden wordt om je leven leuker, makkelijker en vooral BETER te maken.

Een leefstijl met soms vallen maar altijd weer opstaan, veel onderlinge steun, veel positiviteit en vooral héél veel FUN! Herbalife biedt zoveel meer dan je je voor kunt stellen…

Wij kunnen dit wel zeggen, maar het is véél inspirerender als onze klanten dit vanuit hun eigen ervaring vertellen.

Ik zit weer beter in mijn vel.

In Januari 2020 begonnen met de 90 dagen challenge. Met coaching, het gebruik van het Herbalife ontbijt, gezond eten en de (online) sportlessen is het mij gelukt om in drie maanden tijd 11 kilo af te vallen, vitaler te worden en ook heel belangrijk: weer beter in mijn vel te zitten…..

Het is fijn dat mijn coach altijd bereikbaar is om advies te kunnen vragen. De FIT Camp is iedere week weer iets om naar uit te kijken, want behalve dat het heel erg goed is, is het ook reuze gezellig. Kortom: ik kan de 24 FIT Experience iedereen aanraden! Niet twijfelen, maar doen!

Sonja (Almere)

I'm not alone in this!

I feel so glad to have known Anouk in April 2020. She has always helped me with my questions and my “diet” with enthusiasm. She is always willing to guide in all possible ways. Keep up the good work!

Madhuri (Almere)

Mijn coach staat altijd voor me klaar.

Mijn coach staat al vanaf december 2019 altijd voor me klaar met advies. Niks is haar te veel. Alles is altijd tot in de puntjes geregeld.

Shawney (Almere)

Super goede ervaring!

Super goede ervaring! De coaching wordt super leuk gedaan en ook is er regelmatig online bootcamp. 

Renee (Almere)

Meer vitaliteit!

In 2016 vroeg Kim aan mij of ik het Try Out pakket van Herbalife wilde uitproberen en, om het op z’n Engels te zeggen, “I’ve never looked back”. Als iemand met chronisch vermoeidheid syndroom kan ik immers altijd wat extra vitaliteit gebruiken. Door mijn ziekte werkt daarnaast mijn spijsvertering niet goed, waardoor de shake een ideaal begin van de dag is, omdat het ervoor zorgt dat ik alle voedingsstoffen binnenkrijg zonder dat mijn lichaam er extra hard voor moet werken. Daarnaast is de coaching door Kim en de maandelijkse challenges die zij organiseert een goede stok achter de deur om een gezonde leefstijl na te streven. Dus ik raad Herbalife zeker aan, ook voor degene die niet zo zeer af willen vallen, maar meer vitaliteit willen ervaren. 

Marjolein (Birmingham, Engeland)

Eindelijk een stabiel gewicht!

Ik ben een man van 57 jaar.

Op 19-10-2012 ben ik in aanraking gekomen met Marijke Loogman, zij werkt al jaren met Herbalife in Purmerend. In een gesprek gaf ik aan dat ik vanwege mijn chronische ziekte colitis ulscerosa moeite had  om mijn gewicht op 75 kg te houden, terwijl dit bij mijn lengte van 190 cm al laag was. Voor alle duidelijkheid: ik werd niet te zwaar maar juist te licht.

Door goede voedingsadviezen in combinatie met het gebruik van een aantal Herbalife producten heb ik nu al jaren een stabiel gewicht van zo’n 83 kg. Ook ben ik energieker en minder vaak verkouden.

Echt een aanrader! Ook voor mannen en ook voor mensen met ondergewicht.

Anoniem (Purmerend)

Je krijgt zóveel meer dan waar je voor betaalt!

Ik ben in juli 2020 begonnen met de 24 FIT Experience en tot dusver kan ik zeggen dat ik het echt een enorme aanrader vind! Wat ik het fijnste vind is het feit dat het echt een totaalpakket is. Je betaalt alleen voor de producten van Herbalife, maar je krijgt er zóveel meer voor. De Herbalife producten, Fit checks, elke dag een 7 minuten durende workout, motiverende FB groep, educatie over voeding en als kers op de taart all around coaching (door Anouk). Anouk is echt een top coach, ik kan niet anders zeggen! Ik ben ervan overtuigd dat ik met dit pakket en de coaching van Anouk mijn doelen in 2020 ga halen! 💪

Sanne (Almere)

Wij mogen altijd bij onze coach aankloppen.

Wij (mijn moeder en ik) kwamen bij Kim van der Laan terecht via een Herbalife avond over gezond ontbijten. Inmiddels zijn wij al sinds 2019 bezig en heeft het meer gebracht alleen gezond ontbijten. Wij zijn beide een aantal kilo’s kwijt en voelen ons veel energieker! Met de hulp van Kim heb je nét even de stok achter de deur. Want waarbij je bij Kim niet alleen voor gezonde tips mag aankloppen, heeft ze ook veel tips om je mindset te veranderen en zo je doelen te behalen. Nog steeds erg bij dat we deze stap genomen hebben om de beste versie van onszelf te worden en zelfs al te zijn!

Mireille & Atie (Castricum)

Heerlijke producten!

In juli 2020 ben ik (opnieuw) begonnen met Herbalife. Het zijn heerlijke producten, lekker puur natuur en heb een fijne coach die me helpt met mijn doel te bereiken: Anouk Brouwer, een topper. Thx!

Anita (Almere)

Veel vitaler!

Sinds ik in februari 2020 bij Anouk begonnen met Herbalife merk ik dat ik veel vitaler ben!

Sandra (Almere)

De coaching gaat op een respectvolle manier!

Ik gebruik Herbalife al vanaf 2018. In eerste instantie om af te vallen maar tegenwoordig om me vitaal en fit te voelen. Dit gaat heel goed, mede door mijn coach Kim van der Laan die mij ondersteunt in mijn proces. Ze stimuleert en adviseert mij op een heel respectvolle manier. Rekening houdend met de omstandigheden waar ik mee te dealen heb. Herbalife heeft veel producten die helpend zijn, te beginnen met ontbijt. Ik drink dagelijks de Aloë Vera en de kruidenthee met daarnaast een shake of yoghurt met de Formula1 voedingsshake. Daarnaast zijn er smaakvolle tussendoortjes die ik zo nu en dan gebruik. Er is veel afwisseling mogelijk die Kim ook aangeraden heeft. Ik heb, sinds ik mijn leefstijl heb aangepast en Herbalife ter ondersteuning gebruik, geen darm- en hoofdpijnklachten meer. Dus ga ik ik gewoon door met Herbalife.

Suzan (Akersloot)

Dankbaar!

Anouk is super betrokken en weet heel veel over de voeding van Herbalife te vertellen. Als ze het antwoord op een vraag niet weet, dan informeert ze altijd bij haar collega’s en koppelt dit vervolgens snel terug. Daarnaast is Anouk ook een heel fijn persoon in de omgang. Ik ben nog steeds dankbaar dat Anouk opeens voor mijn deur stond! Het heeft gewoon zo moeten zijn!

Annemarie (Almere)

Super resultaten!

Ik ben eigenlijk mijn hele leven al wat zwaarder geweest, maar na mijn zwangerschap voelde ik mij totaal niet meer lekker in mijn vel. Ik ben sinds februari 2021 bezig met Herbalife en ben heel blij met de resultaten die ik tot nu toe heb behaald. In combinatie met gezonde voeding en elke dag korte workouts heb ik veel meer energie en ben ik 6 kilo lichter!

Dank aan Anouk voor de fijne coaching en checkups! Ik ga altijd met een goed gevoel en vol motivatie bij je weg!
Super resultaten en we blijven er voor gaan!

Melanie (Almere)

Inspirerend!

Bruisend, inspirerend motiverend en enthousiast zijn de eerste woorden die bij mij opkomen als ik denk aan “mijn coach” Anouk. Alles op alles zettend om je naar een hoger niveau te tillen en daardoor de beste versie van jezelf te worden. Dat is wat ik bij Anouk heb mogen ervaren en vandaag de dag nog steeds ervaar… 

Marc (Muiderberg)